Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟ

Η πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου πλησιάζει δίνοντας σας την ευκαιρία να ανανεώσετε ή να απολαύσετε τον ερωτά σας με τον/την σύντροφο σας. Ο ποιοτικός χρόνος με το ζευγάρι σας αναμφισβήτητα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε εκείνον/η και τον εαυτό σας. Ζήστε τον έρωτά σας και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης, ευεξίας και αίσθηση αγάπης στον χώρο σας περιποιώντας τον/την σύντροφό σας. Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με διακριτικό φωτισμό, κεριά και πλούσιο αφροδισιακό άρωμα σανταλόξυλου σε ένα καυστηράκι. Επιλέξτε τα καλύτερα προϊόντα για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία μασάζ και όμορφη ατμόσφαιρα. Ανακαλύψτε όλα τα μυστικά για μασάζ ζευγαριών με απλές τεχνικές στο σπίτι.
Ειδικότερα, τα αιθέρια έλαια διαλυμένα σε έλαιο βάσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το μασάζ ώστε να χαλαρώσει ο σύντροφός και να ετοιμάσετε την περιοχή να χαλαρώσει. Το αμυγδαλέλαιο αποτελεί εξαιρετικό έλαιο μασάζ μαζί με 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου και 5 σταγόνες νυχτολούλουδου για υπέροχο αισθησιακό άρωμα. Εναλλακτικά, ένα ζεστό αφρόλουτρο με άλατα μπάνιου φρούτα του πάθους ή άρωμα ωκεανού θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην μείωση της κούρασης και στην χαλάρωση των μυών. Στην συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα ήπιο μασάζ απλώνοντας βούτυρο καριτέ με αιθέριο έλαιο καρύδας. Το άρωμα και η υφή του βουτύρου θα κάνει τις μαλάξεις απολαυστικές. Μην αμελήσετε να ανακατέψετε με ένα κουτάλι το αιθέριο έλαιο μέσα στο βούτυρο καριτέ ώστε το μείγμα να ομογενοποιηθεί.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!
Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα και στην συνέχεια αφού αλείψετε τα χέρια σας με μίγμα από αμυγδαλέλαιο και αιθέριο έλαιο της επιλογή σας ξεκινήστε την μαλάξεις από στην περιοχή της μέσης. Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνετε μασάζ με την άκρη των δακτύλων σας από κάτω προς τα πάνω κυκλικά, χωρίς να ασκείται μεγάλη πίεση. Συνεχίστε το μασάζ με όλη την παλάμη ή τον αντίχειρα κάνοντας κυκλικές κινήσεις από κάτω προς πάνω. Μεταφερθείτε στην περιοχή της πλάτης και κάντε μασάζ από την περιοχή του αυχένα προς τα κάτω και στην περιοχή της ωμοπλάτης πιέζοντας ελαφρά με τον αντίχειρα και ολοκληρώνοντας τις κινήσεις σας κυκλικά.

EXTRA TIPS:
Κρατήστε το μασάζ όσο περισσότερο μπορείτε. Για να μην αισθάνεστε πόνο και κούραση στα χέρια ξεκινήστε τις κινήσεις σας με δύναμη από τους ώμους και όχι τους καρπούς σας. Η διαδικασία έτσι δεν θα είναι επίπονη για όποιον εφαρμόζει το μασάζ. Ξεκινήστε το μασάζ από την αριστερή πλευρά της καρδιάς για να βοηθήσετε στην κυκλοφορία του αίματος. Μην κάνετε μαλάξει πάνω στην σπονδυλική στήλη. Το μασάζ σε κάθε περιοχή καλό είναι να κρατά 3- 5 λεπτά ώστε να είναι ευχάριστο και απολαυστικό για το ζευγάρι σας. Στο τέλος του μασάζ σκεπάστε τον σύντροφο σας με μια πετσέτα για 5 λεπτά ώστε αισθανθεί πραγματική ευεξία.