Όταν το σπίτι σου είναι η φύση μαθαίνεις να την παρατηρείς και να την αισθάνεσαι με όλες τις αισθήσεις σου. Μαθαίνεις μέσα από αυτήν, δουλεύεις και μεγαλώνεις, και σε αντάλλαγμα σου δίνει όλα τα καλά και σε προστατεύει.

Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι που πριν τρεις γενιές τράβηξαν τον πρώτο από την οικογένεια Κουτλουμπάση να ασχοληθεί με τα βότανα. Η μαγεία του γεγονότος ότι έχεις πάντα κάτι να μάθεις και όσο πιο πολύ παρατηρείς την φύση τόσο πιο πολύ την κατανοείς έδωσε λύσεις για πληθώρα προβλημάτων για μια κυρίως κτηνοτροφική οικογένεια.

Η ρίγανη του βουνού έγινε αντιβιοτικό για τα ζώα το φασκόμηλο και η ίσκα εντομοαπωθητικό το τσάι το Ολύμπου ρόφημα για να δυναμώνεις σε συνδυασμό με τον κράταιγο. Μεγάλωνε η αγάπη για τα βότανα και η γενιά άλλαζε με τα πρώτα χωράφια να καλλιεργούνται από τον Ιωάννη Κουτλουμπάση και η κτηνοτροφία να αποτελεί μακρινό παρελθόν αλλά η βοτανολογία λαμπρό μέλλον.

Με σπουδές σε Γερμανία για την βοτανολογία αλλά και στην Ελλάδα για την μελισσοκομεία επιστέγασμα στην παραδοσιακή και εμπειρική τεχνική αρχικά σαν χόμπι, γιατί η αγάπη περιμένει την ευκαιρία. Τελικά εμφανίζεται, τα πρώτα προϊόντα divinum βρίσκουν την οικογένεια Κουτλουμπάση ακριβώς την ώρα που η Τρίτη γενιά Μαρία, Ελένη και Κώστας μαζί με όλη την οικογένεια σχεδιάζουν τα πρώτα προϊόντα.

Σήμερα με το όνομα divinum που σημαίνει στα λατινικά θεϊκό ένα όνομα που αντανακλά όλη την φιλοσοφία για τον σχεδιασμό των προϊόντων, περισσότερα από 500 προϊόντα κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με ισχυρές αξίες, κοινωνική υπευθυνότητα, με αγάπη στην παράδοση αλλά και στην καινοτομία η οικογένεια μας, γράφει την ιστορία της divinum, την κάνει τρόπο ζωής και την μοιράζεται με όλους τους εργαζομένους της, τους προμηθευτές της, συνεργάτες, πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο.