Βότανα - Τσάι - Βάμματα - Μπαχαρικά - Λάδια Βοτάνων - Φυτικά Έλαια - Divinum

Τηλέφωνο Παραγγελιών:
2310 948560
Δευ. - Παρ.: 09:00-21:00

Τα οφέλη του πράσινου τσαγιού

Το πράσινο τσάι είναι παράδειγμα φυτού που παγκοσμίως θεωρείται ότι έχει θεραπευτικά οφέλη, ακόμη και για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τον κόσμο της βοτανικής. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες αποδίδονται στην αντιοξειδωτική ικανότητα του που προστατεύει τα κύτταρα από τη βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες. Υποστηρίζει έτσι τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και αποτρέπει τη χρόνια βλάβη που μπορεί να δημιουργηθεί από μακροχρόνιες εκφυλιστικές παθήσεις όπως ο καρκίνος και η νόσος Αλτσαχάιμερ. Η παρουσία της EGCG στο φυτό το καθιστά εξαιρετικά υποστηρικτικό με το καρδιαγγειακό σύστημα συνολικά, προστατεύοντας την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία (συνδυάστε το με τον κράταιγο το βότανο της καρδιάς). Μπορεί επίσης να υποστηρίξει το μεταβολισμό, τη βελτίωση της συνολικής αποτελεσματικότητας του και να συμβάλλει σε προγράμματα απώλειας βάρους, καθαρισμού και αποτοξίνωσεις, καθώς και σε ελαφριές δερματικές παθήσεις.
Μεταβολικό σύστημα:
Ενδείκνυται σε αργό ή υπο – ενεργό μεταβολικό ρυθμό. Συμφόρηση του ήπατος και τοξικότητα. (Συνδυάστε το με λουϊζα, ταραξάκο)
Ελεύθερες ρίζες και αντιοξειδωτική δράση:
Τα αντιοξειδωτικά συστατικά στο πράσινο τσάι προστατεύουν τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες μπορεί να υποδεικνύουν χρόνιες εκφυλιστικές κατάστασεις όπως ο καρκίνος, το αλτσχάιμερ και η αρθίτιδα. (Για τον παραπάνω λόγο συνδυάστε το με λαδανιά)
Επινεφρίδια:
Η L- Θειανίνη αυξάνει την σεροτονίνη(η ορμόνη της «καλής διάθεσης»), τη ντοπαμίνη ( η ορμόνη που κάνει καλό στο αλτσχάιμερ) επίσης συμβάλουν σε περιπτώσεις άγχους και κατάθλιψης.

Μυστικά - Συνταγές

Ρωτήστε μας για χονδρική