faskomiloxamomilifalmouriladi.cdr

Φυτικό έλαιο από φασκόμηλο-χαμομήλι-φλαμούρι

Αντιγηραντικό λάδι, ενίσχυση φυσικού κολλαγόνου.

8,00 

Κωδικός προϊόντος: 99-000-285 Κατηγορίες: , ,

Εξαντλημένο

Το συγκεκριμένο φυτικό έλαιο αποτελεί έναν συνδιασμό βοτάνων από φασκόμηλο, χαμομήλι και φλαμούρι δημιουργώντας έτσι ένα πραγματικά ισχυρό αντιγηραντικό λάδι. Τολμήστε να το εφαρμόσετε στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν ή σε όλο το πρόσωπο. Ανανεώνει την επιδερμίδα και μειώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες αυξάνει με φυσικό τρόπο την παραγωγή του ποιοτικού κολλαγόνου και ελαστίνης βελτιώνοντας αισθητά την σφριγηλότητα της επιδερμίδας.Μπορείτε να κάνετε απολέπιση, απαλά χαρίζοντας φυσική λάμψη ενώ παράλληλα χαρίζει απαλότητα και ενυδατώνει. Η χρήση του ελαίου με φασκόμηλο, φλαμούρι και χαμομήλι πρέπει να είναι επαναλαμβανόμενη, προκειμένου να υπάρξουν αποτελέσματα. Συχνά το χρησιμοποιούμε και σαν βάση για βαθύ καθαρισμό προσώπου.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί φυτικά έλαια που προέρχονται από ψυχρή έκθλιψη (δηλαδή συμπιέζονται τα άνθη και τα μέρη του φυτού) και είναι 100% φυσικά δεν περιέχουν άλλα έλαια, για να μπορείτε να λαμβάνεται όλες τις ιδιότητες του φυτού σωστά και αποτελεσματικά.

Φύλο

Άντρας, Γυναίκα, Παιδί

Είδος

Φυτικό έλαιο

Συσκευασία

100ml

Για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να της προσφέρετε την φροντίδα που της αξίζει απλώστε το φυτικό έλαιο στις περιοχές που έχετε το πρόβλημα ή που επιθυμείτε να ανανεώσετε. Ακόμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε το έλαιο φλαμουριού, χαμομηλιού και φασκόμηλου σε όλο το πρόσωπο κάνοντας ελαφρύ μασάζ από την εσωτερική πλευρά του προσώπου προς τα έξω με κυκλικές κινήσεις.

Μοιραστείτε το: