Βότανα - Τσάι - Βάμματα - Μπαχαρικά - Λάδια Βοτάνων - Φυτικά Έλαια - Divinum

Τηλέφωνο Παραγγελιών:
2310 948560
Δευ. - Παρ.: 09:00-21:00

Βότανα που εκτοξεύουν την βιταμίνη c στον οργανισμό μας.

Πλέον σ' ένα πολύ μεγάλο βαθμό όλοι έχουμε ακούσει τον τεράστιο ρόλο που παίζει η βιταμίνη c στον οργανισμό μας. Πόσοι όμως λαμβάνουμε την σωστή ποσότητα για να δώσουμε στον οργανισμό μας όλα τα οφέλη της βιταμίνης c; Πρόσφατες έρευνες ανεβάζουν την συνιστόμενη ποσότητα βιταμίνης c για τους άντρες: σε 70mg – 90mg για τις γυναίκες: 55mg – 75mg και για τους καπνιστές: +25mg – 35mg ως γνωστό ένα από τα βλαβερά αποτελέσματα του καπνίσματος είναι ότι καταστρέφει μεγάλα ποσοστά βιταμίνης c στον οργανισμό.
Αρχίστε λοιπόν να λαμβάνεται την παραπάνω συνιστόμενη ποσότητα βιταμίνης c και θα δείτε τον οργανισμό σας να αλλάζει. Τα πολλαπλά οφέλη της βιταμίνης c είναι:

1. Βοηθάει το δέρμα, το κάνει πιο φωτεινό και μειώνει την ακμή.
2. Διαιγέιρει την παραγωγή κολαγγόνου.
3. Μειώνει το κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων.
4. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες
5. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.
6. Βοηθάει τον οργανισμό να αντιμετωπίσει ενδεχόμενες μόλυνσης ή λοιμώξεις.
7. Ενισχύει το ανοσοποιητικό

Τα παραπάνω είναι λίγα από τα οφέλη της βιταμίνης c στον οργανισμό. Αν θέλετε λοιπόν να ξεκινήστε να λαμβάνετε τις σωστές ποσότητες βιταμίνης c πρέπει να βάλετε τρόφιμα με μεγάλη περιεκτικότητα βιταμίνης c όπως πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπφρουτ, μάνγκο, ντομάτα, πατάτες με τη φλούδα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, π.χ. σέσκουλα, σπανάκι κ.α. Εκτός όμως από την σωστή διατροφή πρέπει να εντάξετε στην καθημερινότητα σας τροφές ή συνήθειες που θα ενισχύουν την προσπάθεια σας. Η βιταμίνη c δεν αποθηκεύετε από τον οργανισμό και για το λόγο αυτό η προσπάθεια πρέπει να είναι καθημερινή.
Ευτυχώς για εμάς η φύση προνόησε και μας έδωσε βότανα και υπερτροφές πλούσια σε βιταμίνη c.

Άγριο τριαντάφυλλο

Το άγριο τριαντάφυλλο είναι ένα από τα πιο γνωστά βότανα για την μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη c, τα τελευταία χρόνια το έχουν εντάξει έντονα στα superfoods λόγω της πολλής μεγάλης συγκέντρωσης βιταμίνης c. Το άγριο τριαντάφυλλο είναι ένα βότανο που ρυθμίζει την λειτουργία του εντέρου. Τρεις διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν για να λαμβάνετε το άγριο τριαντάφυλλο.

Σε μορφή βοτάνου

Σε μορφή σκόνης για να το χρησιμοποιείται απευθείας.

Σε φυσικές σταγόνες.

Ιπποφαές

Το ιπποφαές είναι μια υπερτροφή που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C περίπου 15 φορές περισσότερη από το πορτοκάλι και για αυτό κατατάσσεται στις πιο πλούσιες πηγές, από τα βότανα - υπερτροφές, σε βιταμίνη C.

Οι φυσικές σταγόνες (βάμμα) ιπποφαές θα ενισχύσουν τον οργανισμό και θα σας δώσουν την βιταμίνη c που χρειάζεστε

Μυστικά - Συνταγές

Ρωτήστε μας για χονδρική