Βότανα - Τσάι - Βάμματα - Μπαχαρικά - Λάδια Βοτάνων - Φυτικά Έλαια - Divinum

Τηλέφωνο Παραγγελιών:
2310 948560
Δευ. - Παρ.: 09:00-21:00

-14%
ΒΑΜΜΑΤΑ

Βάμμα πασιφλώρα

SKU προϊόντος: pasiflora
11,00 €
9,50 €
Ιδανικό για τις ηρεμιστικές του ιδιότητες.
Συσκευασία:50ml

Περιγραφή

Οι ταχύτατοι ρυθμοί της καθημερινότητας δημιουργούν πολλές φορές δυσάρεστα συναισθήματα που μας προκαλούν άγχος, στρες και νεύρα αποσπώντας μας την προσοχή και δυσκολεύοντας μας στις κοινωνικές σχέσεις ή τις δραστηριότητες μας. Η πασιφλώρα είναι ένα διάσημο βότανο το οποίο είναι ο αντίπαλος του άγχους. Οι φυσικές σταγόνες πασιφλώρας έχουν εξαιρετικές και ηρεμιστικές ιδιότητες. Σύμφωνα με την επιτροπή E και την ESCOP η πασιφλώρα κατευνάζει τα νεύρα και την ένταση καθώς επίσης ρυθμίζει την ευερεθιστικότητα και τα νεύρα. Η πασιφλώρα περιέχει βενζοφλαβόνη. Η ουσία αυτή έχει αγχολυτική δράση και αντιμετωπίζει την καταθλιπτική διάθεση, την μελαγχολία και την νευραλγία. 

Ιστορία

Η πασιφλώρα φύεται σε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο και την Ευρώπη. Το φυτό αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Ευρωπαίους και το αποκαλούν «το λουλούδι του πάθους» εμπνευσμένο από τα πάθη του Χριστού κατά την σταύρωση. Ωστόσο, το όνομα αυτό δεν είναι αποδεκτό από την Ιαπωνία και έτσι το αποκαλούν «φυτό-ρολόι», όπως και στην Ελλάδα που αποκαλείται και Ρολογιά. Σε όλες τις χώρες χρησιμοποιούταν από παλιά για ηρεμιστικό μέσο.

Τρόπος χρήσης

Ρίχνουμε 8-10 σταγόνες σε λίγο νερό 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε. Προτεινόμενη χρήση τουλάχιστον για 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.

Μυστικά - Συνταγές

Ρωτήστε μας για χονδρική