Το κατάστημα μου τον Μάιο

Share on facebook
Share on twitter

Σιγά, σιγά μπαίνουμε στο καλοκαίρι και πρέπει να ετοιμάσουμε τα καταστήματα μας, για την καλύτερη συντήρηση των προϊόντων μας καλό θα ήταν να βεβαιωθούμε ότι τα βότανα, τα μπαχαρικά, τα βάμματα, τα αιθέρια έλαια και τα φυτικά έλαια είναι μακριά από τον ήλιο, ιδανικά πρέπει να είναι όσο πιο πολύ γίνεται σε δροσερό και σκιερό περιβάλλον.

Τα προϊόντα που παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση είναι όλα τα βότανα που συμβάλλουν στο αδυνάτισμα καθώς είμαστε πολύ κοντά στο καλοκαίρι (μίγμα βοτάνων για αδυνάτισμα, μίγμα βοτάνων για αποτοξίνωση, σημύδα, αψιθιά, λουΐζα, πράσινο τσάι).
Για τα τουριστικά καταστήματα αυξημένη ζήτηση παρουσιάζουν όλα τα μίγματα μπαχαρικών.
(mix for Greek salad, mix for Tzatziki, mix for gyro – souvlaki –και όλη η τουριστική σειρά)

Επίσης, η καινούργια σειρά με τα παραδοσιακά σαπούνια είναι μια πολύ καλή πρόταση για να προωθήσουμε στα καταστήματα μας. Το σαπούνι με πράσινη άργιλο μπορεί ν’ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να αποτοξινώσει την επιδερμίδα. Οι δύο λύσεις για την μείωση της κυτταρίτιδας είναι το σαπούνι με φύκια ή με φύλλα ελιάς. Τέλος, το σαπούνι με γάλα γαϊδούρας έχει αυξημένη ζήτηση καθώς τα προϊόντα με γάλα γαϊδούρας προωθούνται αρκετά τον τελευταίο καιρό.
Ενημερωθείτε για την προσφορά γνωριμίας που έχουμε στα σαπούνια.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ)

Πάντα στην διάθεση σας,

Τ:2310 948560

Δείτε επίσης