Βότανα - Τσάι - Βάμματα - Μπαχαρικά - Λάδια Βοτάνων - Φυτικά Έλαια - Divinum

Τηλέφωνο Παραγγελιών:
2310 948560
Δευ. - Παρ.: 09:00-21:00

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ

Αιθέριο έλαιο καρύδα

SKU προϊόντος: coconut
5,90 €
Ιδανικό για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών.
Συσκευασία:10ml

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο καρύδας

έχει ένα εξωτικό ευχάριστο άρωμα, το οποίο θα σας ταξιδέψει. Το δέντρο της καρύδας ονομάζεται cocos nucifera και υπάρχει στα περισσότερα τροπικά μέρη. Ο καρπός του δέντρου είναι συνδεδεμένος με την ομορφιά, την υγεία και την λάμψη του σώματος και των μαλλιών. Είναι ένα αιθέριο έλαιο γνωστό για την ενυδατική του ιδιότητα και πλούσιο σε βιταμίνη Ε. To αιθέριο έλαιο καρύδας είναι το πιο δημοφιλής άρωμα που χρησιμοποείται στα καλλυντικά κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο. Φτιάξτε εύκολα την δική σας κρέμα σώματος με βούτυρο καριτέ και λίγες σταγόνε αιθέριο έλαιο καρύδας ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.  

Ιδιότητες

1. Ιδανικό για την ξηροδερμία του δέρματος και της κεφαλής των μαλλιών, ενυδατώνει άμεσα χάρη στην βιταμίνη Ε και των λιπαρών οξέων.

2. Έχει αντιμυκητιακή δράση και αντι-οξειδωτικές ιδιότητες που βοηθάν στην επούλωση του δέρματος.

3. Επιταχύνει το μαύρισμα, ωστόσο δεν αποτελεί φίλτρο για τον ήλιο και δεν προστατεύει από τις ηλιακές ακτίνες. 

Μυστικά - Συνταγές

Ρωτήστε μας για χονδρική