Το κατάστημα μου τον Ιούλιο…

Share on facebook
Share on twitter

Ανάσα δροσιάς μπορούν να δώσουν όλα τα τσάι γεύσεων με φρουτώδης, τροπική γεύση ή πράσινο τσάι. Τα τσάι γεύσεων πίνονται κρύα και έχουν υπέροχη γεύση.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας αλλά και για να μπορέσετε να προωθήσετε πιο εύκολα τα προϊόντα σας, κάθε μήνα θα υπάρχει μια cart postal με μια συνταγή ή μια αναλυτική επεξήγηση για κάποιο προϊόν, θα μπορείτε να τα παραλαμβάνετε μαζί με την παραγγελία σας. Για αυτόν το μήνα υπάρχει συνταγή για κρύο τσάι (καταναλωτικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι πελάτες προτιμούν προϊόντα που έχουν συνταγή, ιδιαίτερα σε προϊόντα που δεν είναι ευρείας κατανάλωσης).kruo tsai karta 1

Επιπλέον, για την ενίσχυση του σώματος και της καλής φυσικής κατάστασης αυξημένη ζήτηση έχει το άγριο τριαντάφυλλο σε σκόνη. Τονώνει το ανοσοποιητικό, δίνει ενέργεια και καταναλώνεται μέσα σε δημητριακά, σε χυμό και σε γιαούρτι. Λόγω του καλοκαιριού οι απαιτήσεις του οργανισμού σε βιταμίνες είναι μεγάλες το άγριο τριαντάφυλλο είναι μια καλή πρόταση (ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΧΥΜΑ Ή ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ).

Ακόμα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα φυτικά έλαια λόγω της αυξημένης ζήτησης για ενυδάτωση. Μια καλή πρόταση για τους πελάτες σας είναι να συνδυάσουν κάποιο φυτικό έλαιο με αιθέριο έλαιο. Για παράδειγμα αμυγδαλέλαιο με αιθέριο έλαιο καρύδας είναι το τέλειο body oil, απόλυτα καλοκαιρινό. Ακόμη μια ιδέα: Επιλέγουμε την σκέτη κεραλοιφή προσθέτουμε 8 σταγόνες αιθέριο έλαιο π.χ ανανά και έχουμε την τέλεια body cream. Έτσι ο κάθε πελάτης μπορεί να φτιάξει ουσιαστικά το λάδι ή την κεραλοιφή της αρεσκείας του. Διαθέτουμε 15 αιθέρια έλαια στο κατάστημα μας; Άρα 15 διαφορετικές κρέμες και 15 διαφορετικά φυτικά έλαια κ.τ.λ.

Τέλος, μπορείτε να αρχίσετε να ενημερώνεστε για την νέα εσοδεία και τα νέα βότανα που άρχισαν να συλλέγονται. Έχει δημιουργηθεί ο νέος τιμοκατάλογος για τα χύμα προϊόντα. Ζητήστε μας να σας τον αποστείλουμε. Ενδεικτικά σας ενημερώνουμε ότι ήρθε καινούργιας εσοδείας (χαμομήλι ποικιλία ρωμαϊκό, εξαιρετικής ποιότητας, τσάι βουνού σε δύο ποικιλίες reizel και scartica, ρίγανη, τσουκνίδα, φλαμούρι, λουΐζα κ.α). Φέτος παραγωγικά είναι μια εξαιρετική χρονιά με παρά πολύ καλής ποιότητας βότανα, τέλειοι χρωματισμοί και εξαιρετική αποξήρανση.

Μην διστάσετε να μας στείλετε e-mail για τυχόν ερωτήσεις πελατών σας σχετικά με τα προϊόντα. Είμαστε στην διάθεση σας.

Τ:2310 948560
W:www.divinum.gr
 

Δείτε επίσης